tisdag 31 maj 2011

Värme!

Har slarvat med att skriva här! Det har varit mycket att göra och det känns som det är samma och samma hela tiden nästan. Omplantering, omplantering och åter omplantering. När man sätter sig vid datorn på kvällen är man ganska trött så man glömmer bort vad det var man skulle göra.

Senaste veckan har jag i alla fall planterat ut tomat- och chiliplantor och en del annat i sina säckar i växthuset. Dom växer bra nu och tomaterna blommar snart.

För övrigt är det som sagt omplantering av alla möjliga småplantor som gäller. Har fortfarande en hel del kvar och sedan brukar det ju vara dags att plantera om en del igen kanske. Lite rörigt är det också ännu. Jag bara planterar och ställer ut backarna vartefter så det börjar bli dags för lite sortering så man vet vad som är vad och vad det ska kosta.

I dag var det riktigt varmt igen så det blev lite kontorsjobb inne mitt på dagen. Det var nästan för varmt att var i växthuset och jobba t o m i kväll efter kl 7. I morgon ska det tydligen bli lite svalare, gäller att passa på då, sen ska det bli soligt och varmt i helgen igen när det är extra ledigt för många. Låter bra det, hoppas på lite kunder här då också!

Välkomna!

/Kristina

Inga kommentarer: