tisdag 7 juni 2011

Plasten på!

I torsdags kväll drog vi äntligen på plasten på det andra växthuset! Tungt jobb som kändes i kroppen efteråt men nu är det i alla fall klart för odling även där. Har planterat en rad med gurka där hittills men det blir antagligen en rad tomater också. Sen har jag tänkt ha allt som är till salu där och kunna ha det som inte är färdigt och/eller inte är till salu i det andra.

Varmt har det varit i flera dagar så det knappt gått att vara i växthuset. Vattna måste jag ju göra men annars har man helst inte varit där dagtid. Har plågat mig lite med planteringen av gurka i det nya växthuset.... många raster för att få luft blev det! Fram på kvällen har det varit bättre och lite till har jag planterat om då. I kväll har jag bundit upp tomatplantor, lika jobbigt varje år är det, men nu är en lång rad avklarad i alla fall.

Lite kunder dök det också upp i helgen. Tror många fått sommarkänslor av vädret och vill ha lite blommor ute men än så länge är det ju rätt tidigt. Det verkar i alla fall inte som det blir några järnnätter i år heller så då går det ju bra, skönt! Nu börjar mina blommor växa till sig ordentligt också, snart blommar tagetesen!

/Kristina

Inga kommentarer: