söndag 27 mars 2011

Älvsjö mm.

Det har varit mycket med får och annat i slutet av veckan så det har inte blivit mycket jobbat.

I dag har jag i alla fall varit på trädgårdsmässan "Nordiska Trädgårdar" i Älvsjö. Kom dit vid nio och gick där till tretiden och det känns nu.... kan man säga. Hade jag inte haft trevligt sällskap så hade jag nog varit nöjd vid tolv tror jag. Mycket är det samma som man har sett där de senaste åren, inte mycket nytt. Det mesta går ju dessutom att köpa i butiker eller på nätet när man vill så jag hade ingen större lust att handla så mycket och släpa med på tåget hem. Det blev några fröpåsar till och en bok, "Sommar på burk" av Åsa Swanberg, innehållande recept på en massa smaskiga saker av både grönsaker, frukt och bär. Kan kanske bli en och annan burk som blir till salu i sommar. Vad sägs om rabarberchutney med chili eller krusbärssylt med mynta?

Sådderna gror och växer. Tomaterna som jag sådde senast var bara på gång att komma upp i går och i dag när jag kom hem var det alldeles grönt under plasten. I morgon får jag flytta mer till andra huset och förhoppningsvis hinner jag så lite till.

/Kristina

1 kommentar:

Skaparglädje sa...

Hej. Tack för din kommentar hos mig. Jag har plockat kastanjer från kastanjeträd med röda blommor men ej fått dem att gro.
Du har inte någon du kan/vill dela med dig av.
Kram!